De wilde plannen voor 2023...

Plannen… ik zou het eerder 1001 ideeën noemen waarvan ik echt hoop dat ik ze allemaal kan uitvoeren. Als ik spontaan aan het grootste plan denk dan zeg ik: overleven. Overleven als ondernemer, niet falen in mijn sprong, en misschien wat successen hebben ook.Maar dat lukt niet als je stil blijft zitten. De gevleugelde spreuk van mijn oma was immers: “ze komen het u niet op een blaadje presenteren zenne meiske” Met dat in het achterhoofd rechten we de schouders, steken we de borst vooruit en gaan we volop aan de slag.(Opgeven is namelijk iets wat niet echt in mijn woordenboek staat)

Lees meer »

Hoe werkt dat, die tekeningen?

Cool he? Zo een video van een tekening... En het ziet er zo eenvoudig uit!Was het maar waar. Was het maar waar dat ik op 30 seconden een tekening uit mijn grote magische hoed kon toveren. Maar zo werkt het niet! Er gaat een heel proces aan vooraf en ik neem jullie graag even mee achter de schermen voor het ontwerpen van de kerstkaarten: timing, hoe ik die ideeën krijg, hoe ik zoek naar de enveloppen, ...

Lees meer »

Wie is Vive le Véro?

Jullie zien waarschijnlijk al die geweldige illustraties passeren op social media en je vraagt je misschien wel af: wie is die griet die achter die illustraties zit?

Lees meer »