"Bij de eerste kennismaking met Veronique, had ik meteen aangevoeld dat we op dezelfde golflengte zaten. Ik lichtte mijn idee toe, hoe ik het zag en aanvoelde en doorheen ons gesprek, kreeg ze beter zicht op wat ik echt wou neerzetten. Kort erna kreeg ik een paar ruwe schetsen door, waar ik al mijn feedback mocht op geven, zonder begrenzing. En op basis hiervan paste Veronique aan waar nodig. De volgende ontwerpen, kwamen dan weer al dichter bij het resultaat... En na wat overleg, waren mijn perfecte koffietassen voor mijn klanten klaar! En de reacties, spraken voor zich... origineel, verrassend, grappig, gevat en tof! Net wat ik wou! Top service, persoonlijke aanpak, gemakkelijk communiceren, to the point en prijs kwaliteit helemaal correct."

 

Els - Balance by Els

 


"Toen we met ons gezin samen 100 jaar werden vroegen we ‘Vive le Vero’ om een uitnodiging met illustratie op maat te maken. Ruim op tijd kregen we het ontwerp: creatief, leuk, persoonlijk en zo mooi dat niemand van de genodigden nog durfde te annuleren!  Top gewoon! "

 

Hannelore - Uitnodiging op maat incl. drukwerk


"Voor mijn zaak Dogs in Balance had ik allerlei persoonlijke en specifiek aangepaste zaken nodig. Zoals diploma's voor honden, flowcharts en relatiegeschenken. Ook enkele persoonlijke tekeningen voor privé gebruik met betekenisvolle boodschappen. Het contact met Véro verliep steeds vlot. Een persoonlijke aanpak met het nodige professionalisme. Telkens opnieuw verbaasde ze mij hoe ze mijn specifieke idee op papier kon brengen. Steeds vlot en correct afgehandeld."

 

Arne - Dogs in Balance


"We vonden het als lokaal bestuur heel fijn om met Véronique samen te werken. Véronique bruist van energie en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Véronique werkt mee aan de brainstorm en denkt mee na, dat maakt het proces dat we doorlopen hebben van begin tot het einde zeer aangenaam.
Tussentijds was er veel afstemming mogelijk vanuit een open houding. Véronique is heel sterk in het tot leven brengen van de ideëen.

Het resultaat waren mooie dynamische tekeningen die sprekend zijn en een verhaal te vertellen hebben.

Niets leuker dan kunnen samenwerken met iemand die zo gepassioneerd is in haar vak."

 

Sarah Vanden Herrewegen - Huis van het kind Geraardsbergen