Elk zijnen goedendag!

Ik ben Véronique, een fantasierijke veertiger uit Geraardsbergen. Een passie voor verhalen, en vooral: visuele verhalen.

Vive le Véro als bedrijf is in 2020 ontstaan, maar met een hele weg vooraf. Ja, soms ook een ruwe kasseibaan.

Ooit afgestudeerd als grafisch vormgever, maar uiteraard een andere weg ingeslagen. Zodanig anders dat het na 18 jaar begon te wroeten en wringen om terug iets met dat "creatieve" te doen. En dan vooral de liefde voor illustreren. 
Als kind al kreeg ik dikwijls de opmerking dat ik teveel fantasie had, als volwassene was er maar één woord nodig en ik zag de hele film al afspelen in mijn hoofd. Kortom: ik heb wel iets met beelden.

Die liefde ben ik terug beginnen vertalen op papier en de passie laaide zodanig op dat ik besloot om mijn bedrijf een officiële en vaste vorm te geven. Sinds 2022 is dit niet meer gecombineerd met een job in de bedrijfswereld maar doe ik het helemaal op mezelf. (spannend hé)

In mijn bedrijf word ik op een professionele manier begeleid door een financieel directeur... mijn labrador Josefien. Josefien is mijn steun en toeverlaat, mijn bron van inspiratie en tegelijk ook mijn therapeut. (All in one pakket dames en heren)
En ze heeft gezelschap gekregen van een logistiek manager, mijn asielkatje Angèle, en samen helpen zij mee in de zaak. Hoewel het helpen soms rare vormen kan aannemen.

Even zonder zeveren: deze sjarels zijn wel degelijk een deel van mij en dat zie je ook in veel van de tekeningen. 

Razend nieuwsgierig geworden? Snuister dan eens rond op deze website, kijk eens naar de leuke kaartjes die ik allemaal heb of misschien wil je wel iets op maat laten maken door mij. Alles is mogelijk, ik vertel graag jouw verhaal.

 

Welkom allemaal!