** Gratis verzending vanaf 70€ ** ** Gratis verzending vanaf 70€ ** ** Gratis verzending vanaf 70€ ** ** Gratis verzending vanaf 70€ **

Wat zijn zakelijke tekeningen eigenlijk? En waarom zou ik ze inzetten in mijn bedrijf?

  1. Zakelijke tekeningen helpen om complexe informatie simpel te maken. Soms lees je iets, en lijkt het alsof je de essentie niet snapt. Door de tekening snap je het grotere geheel en kan je alles in de context plaatsen

  2. Beeld zorgt voor focus in je brein. Je brengt met je beeld de focus op de kern van je boodschap: wat wil je echt zeggen?

  3. Je kan de info veel beter onthouden. Ons brein houdt van beeld: we kunnen deze sneller verwerken en je haalt de boodschap terug doordat je het beeld letterlijk voor je ziet.

  4. Met tekenen kan je structuur aanbrengen. Hoe? Door het proces beeld per beeld op papier te zetten.

  5. Tekeningen trekken aandacht! In een boek, op een powerpoint, online: je stopt altijd als je een beeld ziet. Het maakt je nieuwsgierig.

  6. Meer creativiteit! Het is een andere aanpak en als je zelf meewerkt aan de tekening zal je zien dat jij de zaken ook op een andere manier bekijkt!

  7.  Het is een perfecte combinatie van tekst en beeld. Met mijn achtergrond in projectmanagement en change-management geloof ik erin dat het mensen helpt het grotere plaatje te zien. Je bereikt een breder publiek en je info blijft beter hangen.

 

Ik help jou of je organisatie graag mee in dit proces. Samen met jou kan ik werken aan de juiste combinatie van tekst en beeld. 

Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje in onderstaande formules of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.