Koffietassen op maat                         25 € 

 

Je kent dat wel: je zoekt het ideale cadeau en je kan het nergens vinden. Of nog erger: ze hebben alles al.

Laten we daar nu meteen verandering inbrengen en je deze koffietas op maat voorstellen. Verschillende klanten zijn je al voor gegaan, ik heb al menige ochtenden mogen opfleuren met een leuke koffietas op maat.


Voor de koffietassen werk ik uitsluitend in een cartoon-stijl. Hierdoor kan ik snel werken en de prijs budget-vriendelijk houden. 

 

Benieuwd hoe dit allemaal werkt?

Ben je een ondernemer? Let's meet! Ik kan voor jou een gepersonaliseerde tas voor je bedrijf maken. Neem hiervoor contact met me op.


Hoe ga ik te werk?

1.  Jij stuurt me foto's van de persoon die erop moet.  Liefst heb ik een foto waarop de persoon duidelijk zichtbaar is (vooraanzicht) en eventueel nog enkele andere. Gebruik ook een recente foto. Geef duidelijk mee hoe je de cartoon wil hebben en welke naam/tekst er eventueel bij moet. Je mag ook 1 kleur doorgeven dat je wil zien in de tekening.

 

2.  Ik maak een schets voor jou en stuur je deze door. Panikeer niet bij deze stap! Je ziet enkel nog maar de ruwe schets, maar deze moet nog helemaal afgewerkt worden in zwarte lijnen en voorzien worden van 1 extra kleur. Geef hierop al je feedback en dan kan ik nog een aanpassing doorsturen. Je kan slechts eenmalig een aanpassing aanbrengen, dus geef van in het begin alles duidelijk door. Reken op een 2 weken voor je een schets krijgt.

 

3.  Na akkoord werk ik de schets digitaal af. Ik ga aan de slag met lijnen en kleur, pas mijn magic touch toe op cartoon en werk deze af. De tas wordt in eigen atelier bedrukt op een drukpers.

 

4.  De tas wordt naar je verzonden, ingepakt en al. Het enige wat jij nog hoeft te doen is alles afgeven aan de gelukkige ontvanger!

 


Wat zeggen klanten?

"Voor mijn zaak Dogs in Balance had ik allerlei persoonlijke en specifiek aangepaste zaken nodig. Zoals diploma's voor honden, flowcharts en relatiegeschenken. Ook enkele persoonlijke tekeningen voor privé gebruik met betekenisvolle boodschappen. Het contact met Véro verliep steeds vlot. Een persoonlijke aanpak met het nodige professionalisme. Telkens opnieuw verbaasde ze mij hoe ze mijn specifieke idee op papier kon brengen. Steeds vlot en correct afgehandeld."

Arne - Dogs in Balance


Wat krijg ik allemaal voor die prijs?

Een koffietas wordt uitsluitend getekend in de cartoonstijl. (zwart + 1 kleur naar keuze)

  • 25 € voor jouw koffietas op maat
  • Verpakt in een leuk doosje
  • De tas is vaatwasbestendig en kan tegen een schrammetje

Exclusief verzendkosten