Je eigen, unieke en vrolijke kaartje

 

Bijzondere momenten moet je vieren, daar ben ik alvast van overtuigd. En ik wil jou helpen om dit te vieren door dat moment om te zetten naar een leuke en persoonlijke kaart. Iets wat helemaal bij jou past.

Jubileum, trouw, geboorte, verhuis of een ander moment dat je wil delen via een kaart? Met mijn eigen en unieke stijl help ik je aan een persoonlijk kaartje. De gratis dosis vrolijkheid is inbegrepen...


Daarnaast kan je samen met mij ook kijken naar leuke extra's die je kan voorzien voor bij je kaartje.

 


Hoe ga ik tewerk?

 

Je wil graag dat ik je heugelijke nieuws mag uitwerken in een kaartje?  Heerlijk! Stuur me een berichtje met daarin al jouw wensen en dromen, ik maak jou een prijsindicatie en daarna gaan we samen aan de slag!

1.  Jij stuurt me al je wensen en foto's. En zie het groots: hoe meer info ik krijg, hoe eenvoudiger het is om het beeld te maken van jouw bijzondere moment. Ik zal je ook enkele vragen stellen zodat ik kan "finetunen". Is er iets echt niet mogelijk? Dan hoor je dat meteen van mij.

 

2.  Nadat we alles hebben besproken ga ik aan de slag. Ik maak een schets voor jou en stuur je deze door. Hierin zal ik je ook uitleggen welke kleuren ik gebruik en vertellen hoe ik het zie. Panikeer niet bij deze stap! Je ziet enkel nog maar de ruwe schets, maar deze moet nog helemaal afgewerkt worden. Eventuele aanpassingen worden ook steeds doorgestuurd. Dit is de belangrijkste stap en hier nemen we ook tijd voor. Ik streef naar het optimale resultaat voor jouw kaartje.

 

3.  Na akkoord werk ik de kaart digitaal af. Ik geef de kaart zijn finale versie, voorzien van alle kleuren en elementen. Ik verzorg de hele layout en pas de juiste teksten toe. Na deze stap kan je geen aanpassingen meer aanbrengen.

 

4.  De afgewerkte kaart wordt verzonden in een digitale versie naar jou. Wil je graag dat ik deze ook laat drukken? Dat kan allemaal besproken worden. 

 

5.  Feest! Je hebt nu je eigen kaartje dat je kan verzenden naar familie en vrienden!

6. Geboortekaartje? We werken alles af en wachten dan gewoon tot die kleine ukkepuk er is. Jullie moeten dan nog enkel de nodige info doorgeven en deze zet ik er alvast bij. Na 1 à 2 werkdagen mag je alles van mij verwachten. 

 


Wat zeggen de klanten?

"Toen we met ons gezin samen 100 jaar werden vroegen we ‘Vive le Vero’ om een uitnodiging met illustratie op maat te maken. Ruim op tijd kregen we het ontwerp: creatief, leuk, persoonlijk en zo mooi dat niemand van de genodigden nog durfde te annuleren!  Top gewoon! "

Hannelore - Uitnodiging op maat incl. drukwerk


Hoeveel kost dit me allemaal?

De prijs voor een kaartje op maat is afhankelijk van enkele factoren. Alle prijzen zijn exclusief drukwerk.

  • een enkel kaartje
  • een gevouwen kaartje
  • een reeds bestaande illustratie van mijn hand (vanaf € 150)
  • een nieuwe illustratie op maat (vanaf € 250)

Klik op de onderstaande button voor de volledige prijslijst voor een kaartje op maat

 


F.A.Q.

Hoe maak je al die tekeningen?

Ik heb een fantastisch werkpaard: mijn Ipad. Met een digitale pen teken ik al de illustraties. Ik heb ook mijn eigen "penselen" ontwikkeld waardoor ik het effect van kleurpotlood krijg. (hier heb ik altijd het liefste mee gewerkt)

Wat kost het?

Het is heel normaal dat je graag wil weten wat de prijs is van een kaartje. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren en je kan alles terugvinden onder de button "prijslijst". Ik werk met een totaalprijs, zo weet je perfect wat je kan verwachten.

Hoe mag ik mijn kaartje er laten uitzien?

Het is jouw kaartje, en dus mag jij alles kiezen wat erop komt. Ik zal steeds luisteren naar je wensen en dit vertalen naar de kaart. Is er iets echt niet mogelijk? Dan zeg ik dit meteen. 
Maar je mag helemaal losgaan op je eigen kaartje!

Hoelang duurt het proces om het te maken?

Je moet rekenen op een 4 à 5 weken minimum. Ik wil jouw illustratie de nodige zorg en aandacht geven, en dat kan enkel als ik er ook voldoende tijd voor uittrek. Wees er dus op tijd bij! 
Op mijn social media zal ik ook dikwijls posten of de agenda al dan niet volzet is, hou het dus goed in de gaten.

Kan jij het ook laten drukken?

Uiteraard! Ik werk samen met een hele leuke drukkerij en wij kunnen voor jou een offerte op maat maken. Dankzij mijn ervaring kan ik je ook helpen het juiste papier en de juiste enveloppe te kiezen. Hierdoor neem ik alle stress en zorgen bij je weg en kan jij achteroverleunen tijdens dit proces.