Jouw verhaal in beeld

 

Ben je op zoek naar een uniek ontwerp en wil je graag jouw verhaal in beeld brengen? Dan help ik je graag verder.
Sommige zaken kan je niet vastleggen met een foto, maar ik kan je wel helpen om dat tastbaar te maken en om te zetten naar een blijvende illustratie.

Ik ben begonnen met mijn eigen herinneringen in beeld te brengen, en dit allemaal op mijn eigen unieke manier. Niet enkel heb ik mijn kenmerkende Vive le Véro-stijl maar ik teken ook ontzettend graag cartoons. Hierin kan ik dikwijls de humor kwijt die sommige mensen zoeken in een beeld.

Zoek je een zakelijke tekening? Welkom! Ik teken graag voor ondernemers en bedrijven. Na mijn jarenlange ervaring in een corporate wereld ben ik ervan overtuigd dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Door een illustratie op de juiste manier in te zetten, kan je je medewerkers in 1 oogopslag meehebben in jouw unieke verhaal.

 


Hoe ga ik te werk?

 

Wil je graag dat ik jouw verhaal (of misschien dat van iemand anders) vereeuwig in een leuke illustratie? Heerlijk! Stuur me een berichtje met daarin al jouw wensen en dromen, ik maak jou een prijsindicatie en daarna gaan we samen aan de slag!

1.  Jij stuurt me al je wensen en foto's. En zie het groots: hoe meer info ik krijg, hoe eenvoudiger het is om het beeld te maken van jouw verhaal. Ik zal je ook enkele vragen stellen zodat ik kan "finetunen". Is er iets echt niet mogelijk? Dan hoor je dat meteen van mij.

 

2.  Nadat we alles hebben besproken ga ik aan de slag. Ik maak een schets voor jou en stuur je deze door. Hierin zal ik je ook uitleggen welke kleuren ik gebruik en vertellen hoe ik het zie. Panikeer niet bij deze stap! Je ziet enkel nog maar de ruwe schets, maar deze moet nog helemaal afgewerkt worden. Je krijgt alle tijd om te kijken wat je nog wil aanpassen. Dit is een belangrijke stap want je kan slechts eenmalig je wijzigingen doorgeven. Ik pas aan waar nodig en verzend je dan de finale schets.

 

3.  Na akkoord werk ik de schets digitaal af. Ik ga aan de slag met kleuren, pas mijn magic touch toe op je illustratie en werk deze verder af. Na deze stap kan je geen aanpassingen meer aanbrengen.

 

4.  De illustratie wordt verzonden in een digitale versie naar jou. Wil je graag dat ik deze ook laat drukken? Dat kan allemaal besproken worden. 
Een illustratie kan ik zelf ook afdrukken tot een A3 formaat op art-papier. 

 

5.  Feest! Je hebt nu je eigen illustratie, hang hem op, koester hem: dit is jouw verhaal!

 


Wat zeggen de klanten?

"Bij de eerste kennismaking met Veronique, had ik meteen aangevoeld dat we op dezelfde golflengte zaten. Ik lichtte mijn idee toe, hoe ik het zag en aanvoelde en doorheen ons gesprek, kreeg ze beter zicht op wat ik echt wou neerzetten. Kort erna kreeg ik een paar ruwe schetsen door, waar ik al mijn feedback mocht op geven, zonder begrenzing. En op basis hiervan paste Veronique aan waar nodig. De volgende ontwerpen, kwamen dan weer al dichter bij het resultaat... En na wat overleg, waren mijn perfecte koffietassen voor mijn klanten klaar! En de reacties, spraken voor zich... origineel, verrassend, grappig, gevat en tof! Net wat ik wou! Top service, persoonlijke aanpak, gemakkelijk communiceren, to the point en prijs kwaliteit helemaal correct."

Els - Balance by Els


Hoeveel kost dit me allemaal?

De prijs is volledig afhankelijk van een aantal factoren.

  • Wil je een volledige achtergrond in je illustratie of niet?
  • Hoeveel personen/ dieren wil jij in je illustratie
  • Formaat: A6/A5 

Klik op de onderstaande button voor de volledige prijslijst voor een illustratie op maat

 

AUTEURSRECHTEN

 

Deze illustratie mag gebruikt worden voor privédoeleinden.
Wil je een illustratie voor commercieel gebruik, dan gelden er andere prijzen.

Neem hiervoor contact met me op 


F.A.Q.

Hoe maak je al die tekeningen?

Ik heb een fantastisch werkpaard: mijn Ipad. Met een digitale pen teken ik al de illustraties. Ik heb ook mijn eigen "penselen" ontwikkeld waardoor ik het effect van kleurpotlood krijg. (hier heb ik altijd het liefste mee gewerkt)
Via mijn social media kan je soms filmpjes zien waarin ik toon hoe alles werkt.

Wat kost het?

Het is heel normaal dat je graag wil weten wat de prijs is van een illustratie. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren en je kan alles terugvinden onder de button "prijslijst". Ik werk met een totaalprijs, zo weet je perfect wat je kan verwachten.

Wat kan ik allemaal laten illustreren?

Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Je familie, je huisdieren... ik heb zelfs al iemand zijn kippen mogen tekenen.
We maken gewoon een deal: jij stuurt me je foto's en wensen, ik zet het om naar één beeld.

Waarom moet ik als bedrijf een andere prijs betalen?

Omdat hier heel andere regels gelden met betrekking tot het auteursrecht. Een heel ingewikkelde materie, maar kort en bondig uitgelegd: jij gaat mijn illustratie commercieel gebruiken. Heel veel mensen gaan deze zien en dus is het kostenplaatje net iets anders.

Hoelang duurt het proces om het te maken?

Je moet rekenen op een 4 à 5 weken minimum. Ik wil jouw illustratie de nodige zorg en aandacht geven, en dat kan enkel als ik er ook voldoende tijd voor uittrek. Wees er dus op tijd bij!