GRATIS levering in groot-Geraardsbergen!!

Wie ben ik


Welkom allemaal!

Ik ben Véronique, een creatieve fantasierijke illustrator.

Al van toen ik een kleine meid was, zat ik volop te tekenen en te krabbelen (tot ergernis van…) en dit ben ik blijven doen. Een grafische opleiding was later dan ook meer dan normaal, hoewel ik me toen meer in de drukkunsten wou verdiepen dan het ontwerp zelf. Maar hey, zeefdruk is ook wel cool he…

Zoals bij iedereen moest ook ik een beroepskeuze maken, en echt… dit ligt mijlenver van de creatieve wereld. Laat ons zeggen dat ik in het dagelijkse leven werkzaam ben in de grote serieuze zakenwereld en daarmee is alles ook wel gezegd denk ik.

Maar soms wou ik die grote serieuze zakenwereld eens even ontvluchten en daarom ben ik enkele jaren geleden terug beginnen tekenen. Heel veel tekenen. (maar echt waanzinnig veel)
Zoveel dat mensen me meer en meer opdrachtjes begonnen geven en ik snel uitgroeide tot “die vriendin van mij die wel goed kan tekenen”
Uiteraard ben ik zeer geflatteerd door de aandacht van al die vrienden, maar het begon toch wel te kriebelen om er iets meer mee te doen. En als het kriebelt? Ja, dan moet je er echt iets mee doen!

Het begint allemaal heel eenvoudig: een kaartje voor een vriend, een kaartje voor iemands oma, … en voor ik het wist had al ik bijna een volledige kaartenboek ontworpen!
In mijn kaartjes kan je mezelf terug zien. Véro is namelijk gebaseerd op mijn 11-jarige onbezonnen ik. Speels, vrij en vol van energie! En soms ook wel met droge humor.
Want ik lach nu eenmaal graag, en het hoeft niet altijd even serieus te zijn.

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik dit wel niet alleen doe, in mijn business krijg ik de begeleiding van een vrij strenge CEO. Zij waakt erover dat ik mezelf niet vergeet. En haar. Want we mogen vooral Josefien niet vergeten.
Fien (voor de vrienden) is mijn knotsgekke labrador en samen vormen wij een onoverwinnelijk team!

Dus beste mensen, WELKOM!

Jullie mogen me steeds contacteren voor meer info, Josefien en ik staan steeds voor jullie klaar!

Josefien
(en Lore, haar beste vriendin)