** Gratis verzending vanaf 70€ ** ** Gratis verzending vanaf 70€ ** ** Gratis verzending vanaf 70€ ** ** Gratis verzending vanaf 70€ **

1. De verkoper
Vive le Véro - Véronique Quintelier
De onderneming is gevestigd in België, Rodeweg 7 - 9500 Viane en ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen, onder het nummer BE 0745.996.712
e-mail: info@vivelevero.be

Als u een bestelling plaatst dient u kennis te nemen met de algemene voorwaarden die hieronder beschreven staan.
Vive le Véro is ten alle tijden gerechtigd om deze algemene voorwaarden te wijzigen. 


2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro en exclusief verzendingskosten. 
Als kleine onderneming is Vive le Véro vrijgesteld van BTW
Deze prijzen gelden per stuk tenzij anders is aangegeven. 

De verzendingskosten bedragen 4.95 € indien deze past binnen de brievenbuspost. 
( formaat 35 x 23 x 3 cm - minder dan 2 kg )
Bij grote pakketten bedragen de verzendingskosten 6,90 €. 
Verzendingen gebeuren in België EN Nederland.
Voor Nederland bedragen de algemene verzendkosten 9,90 €
Indien u een verzending buiten België wenst dan kan u steeds met Vive le Vero contact opnemen

Bij thuis afhaling zijn er geen verzendingskosten.


3. Bestelling
Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin verdere gegevens betreffende de betaling.
Mocht er een foutje gelopen zijn in ons voorraadsysteem en hierdoor het artikel niet meer voorradig zijn, dan brengen we de klant hiervan op de hoogte en dan zullen we er alles aan doen om u verder te helpen

U heeft 14 werkdagen de tijd om het bedrag over te schrijven. Als dit niet gebeurd is, worden de gereserveerde producten opnieuw te koop aangeboden.


4. Betaling
Indien u kiest voor "vooraf overmaken": betaling waarbij de pakketten verstuurd worden, worden altijd geheel vooraf en via overschrijving op het rekeningnummer BE37 3631 9881 9728 op naam van Véronique Quintelier gemaakt te worden.

Mededeling van de betaling is uw naam + het ordernummer. 

Wanneer er gekozen wordt op te betalen bij afhaling dient er niets op voorhand betaald te worden. Thuisbetalingen kunnen enkel cash, probeer hierin gepast geld mee te brengen.
Betalen via bancontact zijn geldig indien u de bevestiging heeft gekregen.

5. Levering
Vrijdag is verzenddag. Dwz dat uw bestelling op de eerstvolgende vrijdag na uw bestelling verzonden zal worden.

Als de betaling ontvangen is, wordt de bestelling binnen de 3 werkdagen overgemaakt aan de Belgische Bpost.  Indien de levertermijnen overschreden worden door externe factoren, kan de koper zich niet behoeden op een schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 
Vive le Véro kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via de post.

Foutief doorgeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. 

5. Retourzending
Niet tevreden geld terug.

Dit kan door binnen de 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail te sturen naar info@vivelevero.be met uw gegevens voor terugstorting. Indien binnen deze termijn van 14 werkdagen door Vive le Véro een schriftelijke claim is ontvangen, wordt er geacht dat Vive le Véro zich aan haar verplichting heeft voldaan.
Kosten voor retourzendingen zijn voor de rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en niet gebruikt. 
Klantengegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantengegevens worden nooit doorgegeven aan derden. 
Je hebt als comsument het recht om afstand te nemen van de verkoop, zonder boete en zonder verantwoording binnen de 10 werkdagen vanaf de dag die volgt op de bestelling. 

Het betaalde bedrag wordt teruggestort binnen de 15 werkdagen nadat we het geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben.


6. Eigendomsrecht  
Vive le Véro blijft volledige eigenaar van een verkocht artikel tot op het moment waarop de aankoop volledig voldaan is..
Alle afbeeldingen op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd.
De ontwerpen mogen nooit vermenigvuldigd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vive le Véro
Bij overtredingen worden er dan ook gerechtelijke stappen ondernomen.
Alle ontwerpen blijven eigendom van Vive le Véro - Véronique Quintelier

In alle tekeningen zitten veel tijd, liefde en een stukje van de ontwerper, gelieve dit te respecteren.

De artikelen die wij verkopen via de website proberen wij zo precies en correct mogelijk te beschrijven en af te beelden. Indien er zich toch een fout voordoet op onze website dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld. 
De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken van het bestaande.
Omdat bijna alle artikelen handgemaakt zijn, zijn 2 artikels met dezelfde afbeelding nooit 100% dezelfde. 

7. Recht 
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Belgisch recht van toepassing, alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechtbank in België.